Як видалити акаунт в Твіттері

admin Різні статті

Як видалити акаунт в Твіттері

Як видалити акаунт в Твіттері. Твіттер - популярний сервіс мікроблогів, кількість користувачів якого збільшується з кожним днем. Проте є користувачі, яким набридає користуватися Твіттером (і таке трапляється). Якщо ви - один з них, вам напевно цікаво, як видалити акаунт в Твіттері.

Рішення видалити акаунт в Твіттері люди приймають з різних причин. Хтось просто хотів дізнатися, що з себе представляє цей сервіс, але він йому не сподобався. Комусь набридло вести мікроблог. Хтось зрозумів, що сидіння в Твіттері забирає в нього занадто багато часу, і вирішив боротися із залежністю радикальним методом. А деяким користувачам набридає вести старий аккаунт, вони видаляють його, реєструють новий і починають все з чистого аркуша.

Як видалити акаунт в Твіттері

Загалом-то, причина, по якій користувач вирішує видалити акаунт в Твіттері, - це його особиста справа, так що не будемо копатися в нетрях мотивації, а просто розповімо, як видалити акаунт в Твіттері. Для початку залогіньтеся в свій аккаунт і клікніть по іконці користувача в правому верхньому куті. Розгорнеться меню, в якому слід вибрати пункт «Настройки».

За замовчуванням відкриється вікно налаштувань облікового запису, воно-то вам і треба. Прокрутіть сторінку до самого кінця, внизу буде посилання «Видалити мій обліковий запис». Клацніть за цим посиланням, і ви будете перенаправлені на сторінку остаточного видалення облікового запису. Радимо уважно прочитати попередження, перш ніж тиснути на кнопку видалення облікового запису. Там перераховані деякі важливі моменти.

Так, обліковий запис видаляється протягом декількох хвилин, проте ще кілька днів після відключення деякий вміст може відображатися на сайті. Також твіти, проіндексовані пошуковими системами, якийсь час будуть доступні в результатах пошуку і кеші Гугла і Яндекса, поки не відбудеться чергова переіндексація сайту.

Протягом 30 днів ваші дані будуть зберігатися на серверах проекту, так що якщо ви раптом передумаєте, у вас буде можливість знову активувати ваш обліковий запис. Для цього потрібно просто увійти в нього протягом місяця після моменту відключення. Після закінчення 30 днів з моменту деактивації вашого профілю ви назавжди втрачаєте можливості відновити старий аккаунт, можна буде тільки зареєструвати новий.

Поки ваші дані користувача не були остаточно видалені з серверів проекту, ви не можете використовувати закріплену за цім обліковим записом адресу електронної пошти або поточне ім'я користувача. Так що якщо ви хочете використовувати ці дані для реєстрації нового акаунта, у вас є два виходи: почекати, поки ваш старий аккаунт не буде остаточно видалено, або перед його відключенням змінити в настройках електронну адресу та ім'я користувача.

До речі, якщо ви вирішили розпочати ведення мікроблога з чистого листа з новим ім'ям користувача і новими твітами, зовсім не обов'язково видаляти аккаунт повністю. Вирішивши видалити акаунт в Твіттер, ви втратите всіх своїх фоловерів. Якщо ви хочете завести новий акаунт з іншим ім'ям, але при цьому не хочете втрачати зв'язок зі знайомими твіттерянами, можна просто змінити ім'я користувача, адресу вашого Твіттера і його дизайн, а також видалити всі старі твіти.

Для цього зайдіть в настройки облікового запису (як це зробити, ми розповіли вище) і в полі «Ім'я користувача» введіть нове ім'я, разом з ним зміниться і адреса вашої сторінки в Твіттері. Щоб змінити дані профілю (аватарка, ім'я, місце розташування, веб-сайт, інформація про себе) в меню зліва виберіть пункт «Профіль», для зміни дизайну - пункт «Оформлення».

Отже, ваш аккаунт повністю оновлений, але почати все з чистого аркуша заважають старі твіти. Як видалити твіти в Твіттері? Видалення по одному твітів - процедура довга і трудомістка, особливо якщо ви - активний користувачів, кількість твітів у якого перевалила за кілька сотень, а то і тисяч. Для одночасного видалення всіх твітів можна використовувати сторонні сервіси, приміром, TwitWipe або Delete Multiple Tweets.

Як бачите, видалити сторінку у Твіттері досить просто, так само, як видалити сторінку vkontakte, головне - бути впевненим у тому, що ви дійсно хочете це зробити, щоб через деякий час не пошкодувати про безповоротно зниклі твіти та інтернет-друзів, з якими ви втратили зв'язок.