Як видалити акаунт facebook назавжди

admin FAQ

Видалення вашого профілю Facebook раніше було довгим і виснажливим процесом, але зараз все змінилося. Ми покажемо вам, як легко деактивувати свій обліковий запис або видалити її назавжди, якщо ви вирішите зав'язати з соціальними мережами. Так, між цими поняттями існує велика різниця. Щоб дізнатися більше про це, а також дізнатися, як видалити певний контент зі свого профілю в Facebook, ознайомтеся з нашим докладним керівництвом.

Давайте подивимося правді в очі: використання Facebook дійсно впливає на вашу конфіденційність в Інтернеті. Ви, мабуть, пам'ятаєте про всі ці великих скандалах, які відбулися недавно.

Фіаско Cambridge Analytica, коли були зібрані мільйони даних користувачів Facebook, все ще залишається в нашій пам'яті. І навіть якщо Цукерберг і компанія не визнали себе винними, назвавши ситуацію «зловживанням довіри», до лідера соціальних мереж все одно залишилося безліч питань.

Прикладами можуть служити надання десяткам фірм «спеціального доступу» до конфіденційної інформації про користувача, або ж запити банків США щодо фінансових даних своїх клієнтів. Як виявилося, не надто складно зловити Facebook на не зовсім чесну гру, так як останнім часом подібне стало повторюватися досить часто.

Останньою краплею для користувачів Facebook стало серйозне порушення безпеки, коли під загрозою стала інформація понад 50 мільйонів користувачів. Якщо все вищесказане досить вас переконало, і ви готові покінчити з соціальними мережами, ви перебуваєте в правильному місці.

Прийшов час відновити вашу інтерактивну конфіденційність. Давайте переступимо!

 

Щоб видалити обліковий запис в Facebook - Що вам необхідно знати

 

Перш ніж перейти до покрокового керівництва, важливо, щоб ви зрозуміли різницю між двома опціями, які Facebook вам надає в разі, коли ви вирішите закрити свій обліковий запис.

Ви можете або відключити свій профіль, або повністю видалити його безповоротно. Як ви, напевно, можете здогадатися, перша опція зберігає всі ваші дані на платформі, а остання повністю їх зітре.

 

Якщо вимкнути свій обліковий запис Facebook

 

  • Ніхто крім вас не зможе побачити ваш профіль.
  • Певна інформація, така як надіслані повідомлення, залишиться видимою.
  • Ваше ім'я буде відображатися в списках друзів, але тільки для ваших друзів.
  • Ваше ім'я, повідомлення та коментарі будуть видні адміністраторам груп, до яких ви приєдналися.
  • Ви зможете продовжувати використовувати Messenger.

Ви можете деактивувати свій обліковий запис настільки, наскільки захочете, але вхід в систему або використання облікового запису для входу додаток / службу торкнеться процес реактивації.

 

Якщо ви вирішите видалити свій обліковий запис назавжди

 

  • Ви не зможете повторно активувати свій обліковий запис.
  • Всю інформацію, яку ви додали / завантажили в Facebook, зникне назавжди, без можливості відновлення (якщо ви заздалегідь не завантажили архів своїх даних).
  • Програми, що використовують ваш обліковий запис Facebook, більше не будуть доступні через Facebook Login.
  • Конкретна інформація, така як повідомлення, відправлені друзям, не буде повністю видалена і залишиться видимою для них.
  • Ви не зможете використовувати Messenger.

Facebook надає вам 30 днів, щоб подумати про своє рішення і скасувати процес видалення, якщо ви передумаєте. Після закінчення цього періоду ваш обліковий запис і всі пов'язані з нею дані зникнуть назавжди. Майте на увазі, що для видалення всієї вашої інформації може знадобитися до 90 днів - протягом цього періоду користувачі Facebook не матимуть до неї доступу.

 

Як видалити свій аккаунт назавжди

Якщо ви вирішили, що готові покинути платформу Facebook, ось що вам потрібно зробити, щоб назавжди видалити свій обліковий запис:

1. Перейдіть на сторінку налаштувань. Для цього ви також можете клацнути стрілку в правому верхньому кутку і отримати доступ до своїх налаштувань:

Налаштування

2. Зліва у вас з'явиться список доступних опцій. Натисніть на «Ваша інформація на Facebook»> Видалення облікового запису та інформації:

Видалити ваш аккаунт і інформацію

3. З'явиться сторінка з пропозиціями щодо деактивації вашого облікового запису або завантаженні вашої інформації. Якщо ви не зацікавлені ні в одному з цих параметрів, натисніть «Видалити обліковий запис»:

Видалити акаунт

4. Вам буде запропоновано ввести ваш пароль. Зробіть це, і натисніть «Продовжити»:

Ввести пароль

5. І це все! Якщо ви хочете скасувати видалення, у вас є 30 днів для входу в свій обліковий запис, де вам необхідно буде натиснути «Скасування видалення». В іншому випадку вам просто потрібно буде почекати протягом місяця, перш ніж ваш обліковий запис Facebook буде остаточно видалено.

Якщо ви раніше намагалися видалити обліковий запис Facebook, ви, мабуть, пам'ятаєте яким складним і заплутаним був процес, що включає безліч суперечливих і проміжних операцій між довідковим центром і вдало зірвати настройками. Тепер все змінилося, оскільки Facebook значно спростив вилучення користувача до декількох простих кроків.

Більш того, вам не потрібно турбуватися про випадкових входах в акаунт, автоматично скасовують процес видалення. Зараз ви підтверджуєте це відразу ж при видаленні (перевірте крок №5 вище).

 

Вконтакте
Pinterest